loading…

Doi angajați ai Serviciului Român de Informații (SRI) au fost sancționați disciplinar și administrativ în urma anchetei dispuse la nivelul lucrătorilor de la controlul anti-tero de pe aeroportul Otopeni după ce Ioan Becali a fost trecut prin filtrul de protocol, deși nu deținea pașaport diplomatic.

La începutul lunii noiembrie, fostul secretar de stat în Ministerul Muncii, Valeriu Nicolae, susținea într-o postare pe pagina sa de Facebook că l-a văzut pe fostul impresar sportiv Ioan Becali în timp ce trecea, la aeroportul Otopeni, prin filtrul destinat diplomaților, evitând coada de la controlul anti-tero.

Miercuri, Serviciul Român de Informații a comunicat că au fost încheiate verificările dispuse după sesizarea incidentului. SRI susține că un operator de securitate și șeful acestuia au fost sancționați disciplinar și administrativ, potrivit Mediafax.

Potrivit SRI, respectivul filtru nu este destinat exclusiv pentru persoanele care dețin pașaport diplomatic, fiind, totodată, utilizat în anumite momente, inclusiv pentru toate categoriile de pasageri în scopul fluidizării fluxului. Instituția precizează însă că nu era cazul de fluidizare a fluxului prin respectivul filtru la acel moment.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/doi-angajati-sri-sanctionati-din-cauza-lui-ioan-becali-32288.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/doi-angajati-sri-sanctionati-din-cauza-lui-ioan-becali-32288-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv