Autor:
Gabriel Mihai
| miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 47 Vizualizari

<!–

–>

Decebal Traian Remeș

Fostul ministru al Finanțelor, Decebal Traian Remeș, mătură pe jos cu Fostul ministru al Justiţiei şi actual europarlamentar, Monica Macovei.

Decebal Traian Remeș o acuză pe Monica Macovei că ar fi făcut diferit jocuri politice și în loc să-i apere dosarul, l-ar fi dus la TVR.

“Macovei a fost o ştoarfă. DNA trebuia sa apere dosarul si ea l-a dus la TVR. Asta a facut aceasta femeie. O japiţă ordinară. E ca ştoarfele care se duc peste graniţă cu droguri în ele. Aşa se ducea ea cu actele de la DNA la TVR. “, a tunat Remeş.

“ Nu exista nicio limită. În mom de față degeaba mă duc la procuratura. Se cauță cărăusii de bani, după caraușii de documente secrete. Dacă fac plângere împotriva ei o, fac degeaba ca o sa spuna prescrisă”

Tag-uri:
Decebal Traian, Monica Macovei, DNA, documente, bani, scandal, documente secrete, tvr, dosar

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Decebal Traian Remeș MĂTURĂ pe jos cu Monica Macovei: “O ş***ă. O j****ă ordinară”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/decebal_traian_remes-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/decebal_traian_remes-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Gabriel Mihai | miercuri, 23 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 47 Vizualizari <!-- --> Decebal Traian Remeș Fostul ministru al Finanțelor, Decebal...

Preluat de la EVZ