loading…

Caz șocant într-o comună din județul Botoșani. Un copil de șase ani a ajuns la spital în comă alcoolică, după ce a băut vin.

Copilul unei familii din localitatea Nichiteni, comuna Coțușca, a găsit o sticlă de vin și a băut din ea. Părinții nu au observat și minorul acuza o stare de somnolență, iar un vecin a chemat ambulanța. 

A fost transportat la spital, aproape de comă alcoolică, probele prelevate de cadrele medicale arătând că băiatul a avut o alcoolemie de 1,15 grame per litru alcool pur în sânge. A primit tratament de specialitate, iar marți a fost externat, potrivit monitorulbt.ro.

Reprezentanții DGASPC au deschis o anchetă, iar polițiștii i-au amendat pe părinți pentru nesupravegherea minorului, copilul fiind încredințat în continuare familiei, însă cu supravegherea specialiștilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/copil-de-sase-ani-in-coma-alcoolica-la-spital-32269.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/copil-de-sase-ani-in-coma-alcoolica-la-spital-32269-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv