loading…

Mai mulți bărbați au încins o bătaie cu bâte chiar în centrul Capitalei, printre mașini și pietoni. Întregul scandal ar fi plecat de la o șicanare în trafic.

Centrul Capitalei a fost scena unor lupte de stradă ca în Bronx, cu bâte, sânge, și mașini distruse. Totul s-a petrecut, conform martorilor, pe Calea Moșilor, unde mai mulți “șmecheri” au încins o bătaie chiar în mijlocul străzii, printre mașini și pietoni, potrivit romaniatv.net

Întregul scandal ar fi plecat de la o șicanare în trafic, ce a degenerat rapid, cei implicați încercând să rezolve problema cu pumnii. Iar după ce pumnii n-au mai avut efect, au apelat la ce au găsit pe sub banchete: bâte de baseball, cozi de lopată.

Speriat că ar putea sfârși într-o baltă de sânge, unul dintre șoferi s-a refugiat în mașină, iar atacatorii i-au făcut praf autoturismul, spărgându-i parbrizul.

O altă mașină a fost avariată serios, iar “show-ul” s-a încheiat în momentul în care și-au făcut apariția opt echipaje de poliție, care i-au luat pe sus pe scandalagii și i-au dus la secție.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/bataie-in-trafic-mai-multe-masini-au-fost-distruse-dupa-o-sicana-in-trafic-32277.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/bataie-in-trafic-mai-multe-masini-au-fost-distruse-dupa-o-sicana-in-trafic-32277-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv