loading…

Bâtrânul lovit de un panou publicitar în urmă cu 10 zile pe o stradă din centrul Iașiului a murit la Spitalul de Neurochirurgie, acolo unde a fost internat imediat după incident.

După mai bine de o săptămână de comă și două intervenții chirurgicale, bărbatul de 79 de ani lovit de un panou publicitar pe un bulevard din centrul Iașului a murit la Spitalul de Neurochirurgie, scrie Mediafax.

Incidentul care a avut loc pe 13 noiembrie a fost surprins de imaginile de pe camerele de supraveghere.

Bâtrânul traversa bulevardul Anastasie Panu în momentul în care a fost lovit un panou publicitar luat de vânt.

Prima dată în ajutorul său a intervenit un echipaj de Ambulanță care se afla în zonă, în drum spre un alt caz.

Imediat a sosit și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă de la SMURD, care l-a transportat pe bătrân la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Medicii au avut de la început un progonstic rezervat în ceea ce îl privește, după ce au intervenit chirurgical de două ori.

Panoul publicitar a fost amplasat la jumătatea lunii octombrie de către o firmă contractată de o companie de publicitate.

Spațiul pe care a fost așezată reclama nu este unul public, ci aparține unui centru comercial din zonă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/barbatul-de-79-de-ani-lovit-de-un-panou-publicitar-luat-de-vant-a-murit-la-spital-32309.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/barbatul-de-79-de-ani-lovit-de-un-panou-publicitar-luat-de-vant-a-murit-la-spital-32309-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv