loading…

Un individ rămas neidentificat a deschis focul, seara trecută, într-un centru comercial situat la periferia orașului danez Copenhaga, rănind cel puțin două persoane, afirmă surse citate de presa daneză.

Incidentul a avut loc marți seară în Centrul comercial “Magasin” din zona Kongens Lyngby, la periferia nordică a capitalei Danemarcei.

Un individ a deschis focul într-un restaurant cu specific japonez, rănind două persoane, relatează site-ul DR News. Una dintre persoanele rănite, un agent de poliție, este în stare critică, scrie Mediafax.

Nu există indicii despre motivația atacului. Poliția a demarat o vastă operațiune de căutare a autorului incidentului armat.

Potrivit martorilor, autorul atacului este un bărbat în vârstă de 20-25 de ani.

Surse din cadrul Poliției daneze au declarat marți seară că ancheta se concentrează pe ipoteza unui atac comis de un membru al unui grup interlop, fără a avea caracter terorist.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/atac-armat-intr-un-mall-cel-putin-doi-raniti-32254.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/atac-armat-intr-un-mall-cel-putin-doi-raniti-32254-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv