Autor:
Daniel Teodoreanu
| marţi, 22 noiembrie 2016 | 5 Comentarii
| 3085 Vizualizari

<!–

–>

Zambetul angelic in spatele caruia s-a ascuns o perversiune imensa

Zâmbetul angelic în spatele căruia s-a ascuns o perversiune imensă.

Viaţa este complexă şi are multe aspecte, aşa cum o demonstrează şi cazul care a stârnit numeroase reacţii în mediul online. Conform realitatea.net, un bărbat care plecase la muncă în Italia, a avut şocul vieţii chiar în momentul în care vorbea cu soţia lui.

Pe Skype, acesta a aflat în direct un adevăr crunt: aleasa inimii lui îl înşela cu zâmbetul pe buze. Amantul se ascundea sub saltea chiar în timp ce soţii discutau despre ultimele evenimente din viaţa lor.

Astfel, bărbatul a realizat că în patul soţiei era ascuns un alt bărbat, care tocmai avusese o aventură cu femeia pentru care plecase la muncă în Italia.

După această întâmplare, soţul înşelat i-a transmis femeii că divorţează.

Tag-uri:
perversiune, munca in italia, zambetul angelic

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ZÂMBETUL ANGELIC în spatele căruia S-A ASCUNS O PERVERSIUNE IMENSĂ. Este incredibil CE I-A FĂCUT FEMEIA SOŢULUI plecat la muncă în Italia l Foto în articol.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/zambetul-angelic-in-spatele-caruia-s-a-ascuns-o-perversiune-imensa-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/zambetul-angelic-in-spatele-caruia-s-a-ascuns-o-perversiune-imensa-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | marţi, 22 noiembrie 2016 | 5 Comentarii | 3085 Vizualizari <!-- --> Zambetul angelic in spatele caruia s-a ascuns...

Preluat de la EVZ