Autor:
Antonia HendrikDaniel Teodoreanu | marţi, 22 noiembrie 2016 | 45 Comentarii
| 5658 Vizualizari

<!–

–>

Autorii sunt patru constructori din Harghita şi Covasna – angajați a unei firme clujene – care, după ce au băut în pensiune şi au urmărit meciul, împreună cu personalul localului şi doi clienţi, nemulţumiţi că bărbatul n-a vorbit în maghiară, aşa cum i-au cerut, l-au urmărit şi sancţionat sever pentru „ignoranţa” sa. Culmea, chiar şi după ce aceştia au ajuns la secţia de poliţie, cei patru au refuzat să vorbească în româneşte şi au cerut un translator deoarece “nem tudom roman”!

“Era pe la 22.30 când s-a terminat meciul şi am hotărât să mă îndrept spre casă, aşa că am ieşit în stradă. În tot acest timp cei patru îi căutau pricină barmaniţei şi o ameninţau cu bătaia fiindcă femeia dorea, aşa cum era şi normal, să închidă localul. Eu am ieşit atunci din pensiune, însă n-am apucat să fac decât vreo câţiva paşi pe stradă că m-am şi trezit atacat pe la spate de cel puţin doi dintre muncitorii constructori din Covasna sau Harghita care fuseseră în local. Unul dintre ei m-a lovit cu piciorul în gură, punându-mă la pământ şi rupându-mi în două şi proteza dentară, iar ceilalți m-au căptușit și ei, pe rând, cu pumnii și picioarele. Apoi cineva a chemat poliţia şi cei patru au fost duşi la secţie, iar eu la spital, relatază gazetadecluj.ro.

Câteva zile mai târziu, fiica victimei a declarat pentru sursa citată, că este convinsă că tatăl său a fost bătut pentru că nu a vorbit în limba maghiară. 

“Vom avea zilele următoare o întâlnire cu cei patru indivizi şi de asemenea, cu cei doi martori ai incidentului – barmaniţa şi clientul din seara respectivă.  Atunci vom hotărî, în funcţie de atitudinea agresorilor, ce e de făcut. Însă vă mărturisesc sincer, acum după ce au trecut două zile de la incident pot să afirm cu convingere, fără să mă înşel: cei patru l-au bătut pe tata, în mod evident, pentru că nu vorbea maghiara!”, a explicat fiica bărbatului. 

Tag-uri:
bărbat bătut, pentru că, nu vorbea maghiara, Cluj, constructori din Harghita, Covasna, politie, dantură ruptă, victima internată, patru secui

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un român a fost BĂTUT CRUNT pentru că NU VORBEA LIMBA MAGHIARĂ. Patru secui S-AU DEZLĂNŢUIT CU SĂLBĂTICIE şi l-au lovit atât de dur încât I-AU RUPT PROTEZA DIN GURĂ. Ce a urmat la Poliţie, DEPĂŞEŞTE ORICE LIMITĂ.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/bataie-strada-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/bataie-strada-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Antonia Hendrik,  Daniel Teodoreanu | marţi, 22 noiembrie 2016 | 45 Comentarii | 5658 Vizualizari <!-- --> Autorii sunt patru constructori din...

Preluat de la EVZ