Autor:
Carmen Vintilă
| marţi, 22 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 39 Vizualizari

<!–

–>

Traian Basescu

Preşedintele PMP, Traian Băsescu,care deschide lista de candidaţi PMP la Senat în Bucureşti a declarat într-un interviu acordat News.ro că, dacă va fi ales senator, unul dintre primele proiecte pe care le va propune va fi Legea Bucureştiului Metropolitan, prin care spune că s-ar rezolva problema traficului rutier din Capitală.

Prin această lege, judeţul Ilfov va fi inclus în Bucureşti, iar hipermarketurile vor avea la dispoziţie un termen de cinci ani pentru a se muta la periferie.

”Bucureştiul are o problemă gigantică. Eu am proiectul Legii Bucureştiului Metropolitan. Această problemă gigantică se numeşte traficul şi, oricâte pasaje subterane am face la intersecţii, traficul va deveni tot mai sufocant în Bucureşti. Soluţia este Bucureştiul Metropolitan, adică includerea în Bucureşti a judeţului Ilfov, ceea ce va permite ca într-un timp stabilit de municipalitate toţi furnizorii de trafic major să se mute la periferia Bucureştiului Metropolitan. Sigur, către capete de trasee de metrou, către capete de trasee RATB, către terenuri libere, către ieşirile pe autostrăzi, fie că vorbim de autostrada spre Ploieşti sau autostrada spre Constanţa”, a declarat Traian Băsescu în interviul acordat News.ro.

El susţine că această mutare trebuie începută cu hipermarketurile, pentru că acestea generează trafic.

”Eu nu spun că nu au parcări, dar, până ajung în parcare, aceste maşini generează un trafic formidabil. Trebuie să li se dea cinci ani să-şi mute hipermarketurile la limita teritorială a Bucureştiului Metropolitan. E un exemplu, dar sunt multe altele”, a explicat Băsescu.

În același nterviu, Traian Băsescu a spus  că ceea ce face premierul Dacian Cioloş este necinstit, pentru că spune că nu vrea partide, dar face campanie pentru PNL, iar dacă după alegeri se va ajunge în Parlament cu varianta Cioloş premier PMP va vota împotrivă.

Tag-uri:
Traian Băsescu, Legea Bucure, Legii Bucure

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu vrea să propună Legea Bucureştiului Metropolitan. Hipermarketurile vor avea 5 ani SĂ SE MUTE la periferie.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/traian-basescu-i-a-criticat-pe-sefii-dna-si-sri-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/traian-basescu-i-a-criticat-pe-sefii-dna-si-sri-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Carmen Vintilă | marţi, 22 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 39 Vizualizari <!-- --> Traian Basescu Preşedintele PMP, Traian Băsescu,care deschide...

Preluat de la EVZ