loading…

Tineri leșinați în plină stradă la Dej după ce au consumat droguri. Medicii abia au reușit să îi bage în ambulanță după ce băieții au devenit agresivi.

Polițiștii au venit și ei la fața locului și încearcă să afle ce au consumat victimele.

Doi tineri, unul de 17 și celălalt de 27, s-au prăbușit pe asfalt luni seara pe o stradă din Dej. Unul dintre ei zăcea întins pe carosabil, iar trecătorii au sunat imediat la 112. Medicii au ajuns de urgență, însă tinerii au devenit agresivi când i-au văzut.

Polițiștii au intervenit pentru a-i ajuta pe medici să îi transporte la spital.

Două persoane căzute în loc public. La preluare, două persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 17 și 27 de ani, agitați, agresivi, stabili hemodinamic și respirator (…), cu suspiciune de ingestie de substanță necunoscută, care s-au transportat pentru îngrijiri speciale la Spitalul Municipal Dej“, spune un medic.

Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească dacă tinerii au consumat sau nu droguri.

sursa foto/video: dej24.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tineri-prabusiti-in-strada-dupa-ce-s-au-drogat-foto-video-32186.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tineri-prabusiti-in-strada-dupa-ce-s-au-drogat-foto-video-32186-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv