Autor:
Anca Simionescu
| marţi, 22 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 436 Vizualizari

<!–

–>

Ducu Bertzi

Membru în Consiliului de Administrație al Radio România, cunoscutul artist Ducu Bertzi se află acum în vizorul autorităților pentru a explica unele cheltuieli nejustificate.

Scandalul de la postul Radio România este în toi. După ce săptămâna trecută a fost percheziționat sediul, începând de astăzi vor avea loc audieri. Sunt căutate mai multe nume sonore de artiști, membri în Consiliul de Administrație. Printre aceștia și Ducu Bertzi, despre care s-a tot speculat în ultimele zile că polițiștii nu au dat el și că ar fi fugit. În această dimineață însă, în jurul orei 11.00, Ducu Bertzi a ajuns la sediul Poliției pentru a fi audiat.

El a dezvăluit că s-a aflat în deplasare și a avut concerte, dar și că anunțase încă de joi autoritățile despre programul său. Artistul a povestit că săptămâna trecută, joi dimineață, a fost sunat de către un polițist pentru a fi convocat la Poliție.  „I-am explicat omului legii că am deja concerte programate, atât în țară, cât și în străinătate. Am cântat la Chișinău, dar și la Brăila și Gura Humorului. În această dimineață m-am prezentat în jurul orei 11.00 la Poliție, unde mi s-a înmânat un proces verbal”, a explicat Ducu Bertzi pentru EVZ.

”Soțul meu a fost în turneu, a vorbit cu polițiștii la telefon, iar acasă nu au venit după el. Este o minciună că nu a fost găsit. În cursul zilei de astăzi se va prezenta la audieri”, a declarat și Theodora Bertzi, soția folkistului. Aceasta a spus și că Bertzi, din poziția de membru în Consiliului de Administrație al Radio România, nu avea nici o putere în legătură cu banii cheltuiți ilegal.

Tag-uri:
Ducu Bertzi, Radio România, DNA, Chișinău, Brăila, Gura Humorului

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SCANDALUL DE LA RADIO ROMÂNIA! Unde era Ducu Bertzi în timp ce-l căutau procurorii.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/ducu-bertzi-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/ducu-bertzi-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Anca Simionescu | marţi, 22 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 436 Vizualizari <!-- --> Ducu Bertzi Membru în Consiliului de Administrație...

Preluat de la EVZ