Autor:
Daniel Teodoreanu
| marţi, 22 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 443 Vizualizari

<!–

–>

Scandal monstru

Scandal monstruos. Politicieni foarte cunoscuţi implicaţi în cazuri de pedofilie.

Un scandal de pedofilie a şocat Norvegia, ţară în care au fost arestate peste 50 de persoane, printre care avocaţi şi politicieni cunoscuţi, acuzaţi de abuzarea copiilor cu vârste mici şi chiar a bebeluşilor.

Conform tvr.ro, asistăm la cel mai mare scandal de pedofilie din istoria Norvegiei, în urma căruia Poliţia a făcut 50 de arestări şi a dezmembrat o reţea din oraşul Bergen.

Practic, anchetatorii arată că ticăloşii bolnavi organizaseră un mecanism de abuzare a copiilor, inclusiv de vârste foarte mici.

În urma finalizării operaţiunii “Camera întunecată”, s-a dovedit că pedofilii provin din diverse medii sociale şi comunicau prin intermediul internetului negru.

Scandalul s-a declanşat în 2015, când o fată de 14 ani a ajuns la Poliţie, după ce un tânăr de 22 de ani încercase să o abuzeze. Când au ajuns la domiciliul acestuia, poliţiştii au găsit în computerul lui informaţii care au dezvăluit incredibila dimensiune a reţelei.

“O mulţime de fotografii, înregistrări video, conversaţii pe computer au fost examinate. În tot ce am confiscat, am găsit abuzuri grave asupra unor copii de toate vârstele, inclusiv bebeluşi”, a declarat Hilde Reikras, inspector de poliţie.

Ceea ce este şi mai şocant este o înregistrare a unei discuţii între doi suspecţi care plănuiau violarea unui copil încă nenăscut.

“Mulţi suspecţi erau persoane bine integrate în comunităţile din care făceau parte. Familiile si apropiaţii au fost şocaţi când s-a aflat ce făceau. Unii au educaţie superioară, competenţe recunoscute în IT. Se foloseau de criptare şi anonimat, pentru a-şi ascunde urmele”, a spus procurorul Janne Ringset Heltne.

Acest scandal monstruos a fost comentat şi de Erna Solberg, premierul Norvegiei: “Am aflat despre aceste abuzuri care au avut loc în ţara noastră, împotriva unor copii norvegieni. Dar mai înainte au existat şi cazuri în străinătate, care au fost mai greu de investigat.”

Tag-uri:
scandal, scandal politicieni, scandal pedofili, pedofili, pedofilie, retea pedofilie, pedofilie norvegia, pedofili norvegia, norvegia, copii abuzati, bebelui abuzati, copii pedofili, pedofili copii, horror, politicieni, politicieni pedofilie, politicieni pedofili

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SCANDAL MONSTRUOS. Politicieni foarte cunoscuţi IMPLICAŢI ÎN CAZURI DE PEDOFILIE. Detaliile sunt horror: AU FOST ABUZAŢI ŞI BEBELUŞI. Operaţiunea ”Camera întunecată” a demascat NUMELE TICĂLOŞILOR bolnavi.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/scandal-monstru-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/scandal-monstru-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Daniel Teodoreanu | marţi, 22 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 443 Vizualizari <!-- --> Scandal monstru Scandal monstruos. Politicieni foarte cunoscuţi...

Preluat de la EVZ