Autor:
Antonia Hendrik
| marţi, 22 noiembrie 2016 | 1 Comentarii
| 34 Vizualizari

<!–

–>

O nouă campanie împotriva abolirii monarhiei britanice a fost înfiinţată de republicani după relevarea faptului că bugetul familiei regale, finanţat din fondurile contribuabilor, a fost mărit pentru a susţine finanţarea proiectului de renovare a Palatului Buckingham, informează The Guardian.

Guvernul a aprobat creşterea subvenţiilor regale pentru a acoperi o parte din costul de peste 400 de milioane de euro a proiectului de recondiţionare a Palatului Buckingham.

Finanţarea proiectului de renovare a fost aprobată de premierul britanic, cancelarul şi de trezorierul regal, care împreună administreză suma de bani care este oferită cheltuielilor familiei britanice, din fondurile publice, titrează unimedia.info.

Conform raportului ce solicita finanţarea renovării palatului, clădirea “necesită renovarea masivă pentru a evita pericole reale ale unei catastrofe provocate de incendierea sau inundaţia acesteia”. O parte din instalaţiile termale, electrice şi de încălzire ale Palatului Buckingham nu au mai fost schimbate de la finalul celui de-al Doilea Război Mondial.

Susţinătorii republicani ai campaniei de abolire a monarhiei au afirmat că această acţiune ”reprezintă o insultă supremă” şi solicită ca regina să fie privată de subvenţiile finanţate din banii contribuabililor.

Tag-uri:
abolirea, monarhiei, Anglia, republicanii, cer abolirea, cauza, buget prea mare, subvenţii prea mari, din banii contribuabililor

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Republicanii britanici solicită ABOLIREA monarhiei, după CREŞTEREA bugetului alocat familiei regale.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/monarhia-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/monarhia-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Antonia Hendrik | marţi, 22 noiembrie 2016 | 1 Comentarii | 34 Vizualizari <!-- --> O nouă campanie împotriva abolirii monarhiei britanice...

Preluat de la EVZ