loading…

Proteste astăzi în toată țara. Funcționarii publici ies, la această oră, în stradă, pe motiv că în 2016 nu li s-au mărit salariile.

Protestatarii se vor strânge în fața sediului ANPC din București și vor purta banderole albe pe braț. Și nu sunt singurii care protestează.

Polițiștii locali afiliați sindicatului Prolex vor protesta și ei azi. Oamenii sunt nemultumiți de legea pensiilor. Iar membrii Sindicatului Sanitas vor picheta sediul Ministerului Sănătății în semn de solidaritate cu sindicaliștii care vor negocia Contractul Colectiv de Muncă, scrie digi24.ro

Dragoș Pîslaru, ministrul Muncii: “Am avut o întâlnire cu Sebastian Oprescu care reprezintă unul din aceste sindicate și i-aș ruga să se uite pe ceea ce o să propunem peste câteva zile legat de legea salarizării. Vor vedea că au motive să creadă că propunerea pe care o va face Guvernul e și fezabilă și mult mai rezonabilă în ce înseamnă predicitibilitatea, ca să știe lumea cum le evoluează salariile în următorii ani și pot să spun că măcar pe ultima sută de metri pot să vadă că ce am făcut în aceste luni a fost pentru ei și nimic altceva decât o normalitate în colaborarea guvernului cu reprezentanții sectorului public“.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/proteste-astazi-in-toata-tara-functionarii-publici-ies-in-strada-32193.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/proteste-astazi-in-toata-tara-functionarii-publici-ies-in-strada-32193-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv