Autor:
Simona Stupar
| marţi, 22 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1558 Vizualizari

<!–

–>

Abu Bakr Al-Baghdadi

Liderul ISIS Al-Baghdadi doarme în tuneluri, cu vesta de sinucigaș pe el, devenind deja paranoic în ceea ce-i privește pe apropiaților săi, care ar putea să-l trădeze.

Creierul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, este un laș, se ascunde de teamă, după începerea asediului orașului Mosul. El a devenit paranoic și doarme în tuneluri, purtând o vestă de sinucigaș pe el, spune un informator.

Comandanții ISIS, disperați, au  înecat 58 de persoane, într-o încercare brutală de a elimina „spionii”.

Tiranul ISIS doarme în tuneluri și este din ce în ce mai paranoic în legătură cu cei mai apropiați oameni ai echipei sale. Teroristul tremură pentru viața sa, în asediul asupra orașului Mosul, dar continuă să trimită oameni la moarte, în bătălia pentru acest oraș.

Paranoia este din ce în ce mai mare în rândul liderilor, zeci de oameni fiind executați după ce au fost acuzați de spionaj, dezvăluie Daily Mail, citând un informator.

Mai mult de 50 de persoane au fost înecate, în cuști, după ce cartelele SIM arătau că ar fi contactat forțe ale coaliției. Informația vine după ce o persoană din Mosul a început să trimită SMS-uri ofițerilor de informații irakieni din Bagdad.

„Al-Baghdadi a devenit necumpătat. E speriat, nu mai face multe lucruri și nu se mai îngrijește de felul în care arată”, se arăta într-un mesaj de la începutul lunii, scris de un informator din interiorul orașului, care este în contactat cu gruparea, dar nu este membru al acesteia. „Trăiește sub pământ și are tunele care ajung în diverse zone. Nu doarme fără vesta de sinucigaș pe el, ca să o poată declanșa dacă va fi cumva capturat”.

Mesajul, văzut de Reuters, este doar unul dintre multele care descriu ce se întâmplă în interiorul ISIS, în timp ce forțele irakiene, kurde și americane desfășoară o campanie pentru a prelua controlul asupra Mosulului.

Mesajele, împreună cu interviuri precum cel cu un oficial important al kurzilor sau cu luptători ai ISIS capturați recent, oferă o imagine neobișnuit de detaliată a grupării teroriste și a liderilor săi, a felului în care aceștia gândesc și simt, în ceea ce ar putea fi ultimele clipe de rezistență ale lor, în Irak.

Mesajul descrie gruparea și pe liderul său ca fiind în continuare extrem de periculoși, dar afectați de suspiciuni și paranoia.

Tag-uri:
Abu Bakr al-Baghdadi, irak, isis, mosul, veste de sinucigas, tuneluri, frica, daily mail, Abu Bakr, Daily Mail, paranoia, al-Baghdadi

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul ISIS al-Baghdadi este SPERIAT DE MOARTE și a devenit paranoic. Ce măsuri și-a luat de frică să nu fie TRĂDAT.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/abu-bakr-al-baghdadi-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/abu-bakr-al-baghdadi-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialASIA
Autor: Simona Stupar | marţi, 22 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 1558 Vizualizari <!-- --> Abu Bakr Al-Baghdadi Liderul ISIS Al-Baghdadi doarme în...

Preluat de la EVZ