Autor:
Daniel TeodoreanuGabriel Mihai | marţi, 22 noiembrie 2016 | 1 Comentarii
| 595 Vizualizari

<!–

–>

Ouale Kinder

Ouăle Kinder şi dezvăluirile despre exploatarea minorilor români ar fi o minciună făcută de către jurnaliștii britanici. Jurnaliştii susţin că cei mici, în vârstă de aproximativ şase ani, lucrează toată ziua, pentru puţin peste 1 leu pe oră. Mama copiilor din reportajul The Sun spune însă că este vorba de o înscenare.

Ziariştii de la The Sun au dezvăluit că într-un sat de lângă Carei, în judeţul Satu Mare, mai mulţi copii ar fi puşi să muncească şi 13 ore pe zi pentru ambalarea jucăriilor din ouăle Kinder. Conform Digi24, mama copiilor din reportajul britanicilor susţine că totul este o înscenare.

Astfel, Timea Jurj a spus că nu a înțeles totul în engleză și că ambii copii nu lucrează nicidecum 13 ore pe zi. În plus, ea susţine că multe dintre răspunsurile date au fost modificate de jurnaliștii de la The Sun.

Femeia care apare în reportaj a declarat că ceea ce a zis în reportaj a fost prestabilit de către jurnaliști. Totul s-a vorbit înainte.

Doi dintre copii sunt ai săi, iar cea de-a doua fetiţă este nepoata ei. Jurnaliştii de la The Sun i-ar fi promis soţului său un loc de muncă în Anglia.

În urma acestui articol, autorităţile s-au mobilizat şi au început mai multe anchete. 

ÎNTREAGA POVESTE CU OUĂLE KINDER POATE FI CITITĂ ÎN ACEST LINK

Tag-uri:
ouale kinder, kinder, jucarii oua kinder, oua kinder, scandal oua kinder, copii oua kinder, kinder the sun, the sun, copii romania kinder, copii romania oua kinder, carei, satu mare, carei oua kinder, Timea Jurj, Timea Jurj oua kinder, Timea Jurj kinder

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jurnaliștii britanici FABRICĂ ȘTIRI cu români pe BANDĂ RULANTĂ. OUĂLE KINDER și EXPLOATAREA MINORILOR ROMÂNI, o nouă înscenare făcută cu MINCIUNI.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/ouale-kinder-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/ouale-kinder-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu,  Gabriel Mihai | marţi, 22 noiembrie 2016 | 1 Comentarii | 595 Vizualizari <!-- --> Ouale Kinder Ouăle Kinder şi dezvăluirile...

Preluat de la EVZ