loading…

Instagram va oferi utilizatorilor săi două tipuri de conținut care oferă o doză mai mare de intimitate: mesaje directe și transmisiuni video live care se șterg automat după ce au fost văzute.

În încercarea de a fi cât mai mult pe placul tinerilor, Facebook este dispus să copieze unele dintre cele mai apreciate facilități ale concurenței în cadrul propriilor produse. De data aceasta, Facebook realizează o combinație între Snapchat și Periscope, pe care o adaugă în Instagram.

Noua facilitate Instagram Live este integrată în Moments, secțiunea care include video și imagini postate imediat cum au fost realizate – o funcție pe care Instagram a copiat-o fără să o modifice în vreun fel de la Snapchat, scrie News.ro

Spre deosebire de restul conținutului, filmările live postate aici pot fi vizionate doar în timp real. În momentul în care s-a terminat transmisiunea, filmul dispare complet din aplicație, ca și cum nu ar fi existat.

Cel care inițiază o astfel de transmisiune poate alege anumiți prieteni cărora li se vor trimite notificări. În timpul filmării, inițiatorul poate vedea exact cine se uită și care sunt reacțiile audienței.

Instagram va oferi și un așa-zis director de transmisiuni live, în care utilizatorii vor putea accesa cele mai interesante stream-uri directe, ordonate pe bază de algoritm.

Cea de-a doua nouă facilitate cu caracter efemer, mesajele care dispar automat, vor avea o secțiune proprie în cadrul mesajelor directe. Un astfel de mesaj poate fi citit o singură dată de către destinatar, care poate trimite un singur răspuns, după care se autodistruge.

Atât mesajele directe, cât și transmisiunile video live efemere vor fi disponibile utilizatorilor de Android și iOS în săptămânile următoare.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/instagram-lanseaza-noi-functii-32201.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/instagram-lanseaza-noi-functii-32201-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv