loading…

Femeia care și-a înjunghiat soțul în Piața Mare din Sibiu a fost reținută noaptea trecută de polițiștii din Sibiu, aceasta încercând să facă apel la mila oamenilor legii.

Surse judiciare au declarat în această dimineată, că ieri seară, audierile femeii acuzate că și-a înjunghiat soțul în Piața Mare s-au întrerupt, când aceasta le-a spus oamenilor legii că acasă are trei copii care sunt singuri, aceștia având 10 luni, 3 ani și 6 ani, scrie Mediafax.

Aceleași surse au spus că polițiștii au mers la locuința agresoarei, însă aici nu au fost găsiți copiii, ulterior aflându-se că sugarul este internat la Spitalul de Pediatrie din oraș, iar cei doi copii mai mari se află la o rudă a femeii, în localitatea Șura Mare.

Audierile s-au reluat în cursul nopții, după ce polițiștii s-au asigurat că minorii pe care agresoarea în vârstă de 22 de ani îi are cu victima, un bărbat în vârstă de 53 de ani, sunt în siguranță.

“Împotriva femeii de 22 de ani, s-a emis, în cursul nopții de luni spre marți, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub acuzațiile de loviri și alte violențe, precum și pentru portul sau folosirea fără drept a obiectelor periculoase”, a declarat în această dimineață Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

La rândul său, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, a declarat că bărbatul înjunghiat a fost internat și operat pentru că a suferit o secțiune a mușchiului, starea sa fiind stabilă în prezent.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/femeia-care-si-a-injunghiat-sotul-in-piata-mare-din-sibiu-a-fost-retinuta-32194.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/femeia-care-si-a-injunghiat-sotul-in-piata-mare-din-sibiu-a-fost-retinuta-32194-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv