loading…

Președintele-ales al SUA, Donald Trump, nu va cere continuarea investigațiilor în cazul serverului de email privat folosit de Hillary Clinton, anunță consilierul Kellyanne Conway, deși magnatul new-yorkez promisese în campanie că nu va renunța la anchetă.

“Cred că atunci când președintele-ales spune chiar înainte de a fi învestit în funcție că nu are de gând să continue investigațiile transmite un mesaj puternic, atât ca ton, cât și la nivel de conținut”, a declarat Conway într-un interviu acordat MSNBC.

Decizia lui Donald Trump reprezintă o distanțare de o promisiune majoră făcută în campanie. La o dezbatere electorală televizată desfășurată în octombrie, Donald Trump îi transmitea lui Hillary Clinton următorul mesaj: “Dacă voi câștiga, îi voi cere procurorului general să numească un procuror special pentru a ancheta cazul dumneavoastră”.

Kellyanne Conway a explicat că Hillary Clinton “încă trebuie să se confrunte cu faptul că majoritatea americanilor nu o consideră onestă și credibilă”.

Hillary Clinton a fost criticată pentru că a utilizat un server de mail privat în calitatea de secretar de Stat american.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/donald-trump-nu-intentioneaza-sa-ceara-continuarea-anchetelor-in-cazul-lui-hillary-clinton-32239.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/donald-trump-nu-intentioneaza-sa-ceara-continuarea-anchetelor-in-cazul-lui-hillary-clinton-32239-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv