loading…

Fostul președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, rămâne în arest preventiv în dosarul în care aceasta este acuzată de trafic de influență și spălare de bani, a decis, astăzi, Curtea de Apel Ploiești. 

Potrivit reprezentanților Curții de Apel Ploiești, instanța a respins ca nefondată contestația formulată de inculpată, decizia fiind definitivă.

Conform DNA, în perioada aprilie-iunie 2008, suspecta Ana Maria Pătru, în calitate de vicepreședinte al AEP, a pretins, iar în anul 2009 a și primit de la reprezentanții unei societăți comerciale, suma de 210.000 euro, reprezentând contravaloarea unui anumit imobil situat în municipiul București.

Anchetatorii spun că, în schimbul primirii acestui bun, Pătru a promis că va susține derularea în bune condiții a unui contract încheiat de respectiva societate cu AEP, precum și că va susține firma să obțină și să deruleze contracte viitoare, fapt care s-a și realizat. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/decizie-definitiva-fosta-sefa-a-autoritatii-electorale-permanente-ana-maria-patru-ramane-in-arest-32238.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/decizie-definitiva-fosta-sefa-a-autoritatii-electorale-permanente-ana-maria-patru-ramane-in-arest-32238-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv