Autor:
Melania Stoica
| marţi, 22 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 8 Vizualizari

<!–

–>

Bărbatul a fost achitat

Un bărbat din Danemarca, condamnat pentru viol, a fost salvat de siesta unui jurat, care a tras un pui de somn în timpul procesului, informează Hotnews.

Bărbatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare în noiembrie 2015, dar decizia a fost anulată de Curtea Supremă, după ce un jurat a fost surprins la proces în timp ce dormea. Procesul a fost reluat și s-a încheiat marți cu o achitare.

“În ziua în care martorul cel mai important era audiat, el dormea”, a transmis avocatul acuzatului, Henrik Stagetorn. 

Condamnat la zece luni de închisoare pentru violențe asupra altor doi minori, acuzatul a ieșit liber de la curtea de apel, după ce a petrecut 28 de luni în detenție.

Tag-uri:
inchisoare, barbat inchis, viol, judecator, jurat adormit

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum a scăpat un bărbat de ÎNCHISOARE din NEATENȚIA JUDECĂTORILOR. Bărbatul își VIOLASE fiica adolescentă.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/inchisoare-2-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/inchisoare-2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Melania Stoica | marţi, 22 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 8 Vizualizari <!-- --> Bărbatul a fost achitat Un bărbat din Danemarca,...

Preluat de la EVZ