loading…

Începând cu ora 18.30, traficul rutier pe E85/DN2 Focșani – Adjud, acolo unde a avut loc un accident rutier între un microbuz și un camion de marfă soldat cu patru morți și trei răniți, a fost reluat, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Patru persoane au murit și alte trei au fost rănite în urma unui accident dintre un microbuz și un camion de marfă, circulația pe Drumul European 85 (DN2) Focșani – Adjud, în dreptul localității Ruginești, fiind reluată, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, notează Mediafax.

Din primele date, șoferul microbuzului, cu 8+1 locuri, care făcea transport persoane dinspre Bacău spre Galați, a intrat pe contransens și a lovit frontal camionul de transport marfă, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader, a mai precizat, pentru MEDIAFAX, că polițiștii urmează să verifice legalitatea transportului de persoane realizat de șoferul microbuzului.

Sâmbătă, un alt accident de circulație a avut loc pe E85 (DN2), în dreptul localității Șindrilița, soldat cu decesul a trei persoane și rănirea altor 15.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/circulatia-a-fost-reluata-pe-e85-dn-2-dupa-accidentul-soldat-cu-patru-morti-si-trei-raniti-32247.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/circulatia-a-fost-reluata-pe-e85-dn-2-dupa-accidentul-soldat-cu-patru-morti-si-trei-raniti-32247-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv