Autor:
Matei Năstase
| marţi, 22 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 37 Vizualizari

<!–

–>

Ceartă spectaculoasă în Piața Mare din Sibiu. Doi soți aflați în pragul divorțului, care s-au întâlnit la trârgul de Crăciun, s-a luat la ceartă, iar femeia și-a înjunghiat bărbatul.

Discuția a escaladat după ce femeia i-a spus bărbatului că vrea să pună capăt căsniciei, dar că nu vrea să renunțe la copii.

După ce l-a înjunghiat, ea a luat-o la fugă, iar băbratul s-a prăbușit pe asfalt. Martorii au sunat la salvare, iar în câteva minute o ambulanță SMURD a ajuns la fața locului și l-a preluat pe bărbat. Acesta a ajuns la spital cu o rană în brațul stâng.

În prezent, omul este în afara oricărui pericol, dar medicii au decis să-l țină sub supraveghere, așa că a rămas internat.

De altfel, femeia a fost prinsă de polițiști și a fost reținută.

Tag-uri:
cearta, femeie, barbat, injunghiat, martori, salvare, ambulanta, smurd

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CEARTĂ INCREDIBILĂ între doi soți. Bărbatul a fost înjughiat de femeie.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/rezultate-bacalaureat-2016-judetul-sibiu-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/rezultate-bacalaureat-2016-judetul-sibiu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | marţi, 22 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 37 Vizualizari <!-- --> Ceartă spectaculoasă în Piața Mare din Sibiu....

Preluat de la EVZ