loading…

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Arad au confiscat, dintr-un depozit din municipiu, aproape 23 de tone de produse alimentare expirate și neconforme.

Potrivit unui comunicat transmis, astăzi, de DSVSA Arad, reprezentanți ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad și inspectori din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Arad au făcut un control la un depozit de produse alimentare din municipiul Arad, scrie Mediafax.

Inspectorii de specialitate din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Arad au identificat o serie de produse de origine nonanimală – făină, conserve de legume, griș – în cantitate de 22.524 kilograme cu termen de valabilitate depășit, conserve de pește și legume în cantitate de 444 kilograme în ambalaj deteriorat, neconform. Valoarea mărfii neconforme este de 8.144 lei“, se arată în comunicat.

Cel mai probabil produsele expirate urmau să ajungă pe piață.

Întreaga cantitate de produse a fost transportată către o unitate de neutralizare specializată, toată marfa fiind distrusă.

De asemenea, depozitul a fost sanționat cu 10.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/aproape-23-de-tone-de-produse-alimentare-expirate-confiscate-dintr-un-depozit-32234.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/aproape-23-de-tone-de-produse-alimentare-expirate-confiscate-dintr-un-depozit-32234-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv