loading…

Actrița Alicia Silverstone a pozat nud pentru noua campanie a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) împotriva hainelor realizate din fire de lână, scrie UPI.com.

”Aș sta mai degrabă dezbrăcată decât să port haine din lână”, potrivit mesajului din reclama campaniei care va fi promovată curând în apropiere de Times Square în New York City.

Vedeta din Clueless (1995) apare în afișul respectiv fotografiată din spate și ținând în mână o mască de oaie din plastic.

Cel mai des lucru pe care mi-l spun oamenii este că oaia este tunsă și nu este ucisă. Însă este ca și cum aș cere cuiva să se tundă pentru a-mi face îmbrăcăminte din părul său, a explicat actrița, care se alătură astfel unui lung șir de vedete care au apărut în campaniile asociației PETA — Pamela Anderson, Taraji P. Henson, Khloe Kardashian, Eva Mendes, Olivia Munn, Pink și Penelope Cruz.

Alicia Silverstone va juca alături de Mena Suvari și Jennifer Bartels într-un remake al seriei din anii ’70 ”American Woman”, ce va fi realizat de TV Land.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/alicia-silverston-a-pozat-nud-pentru-campania-peta-impotriva-vestimentatiei-din-lana-32251.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/alicia-silverston-a-pozat-nud-pentru-campania-peta-impotriva-vestimentatiei-din-lana-32251-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv