loading…

Mai multe persoane au murit și cel puțin 23 au fost rănite, într-un accident în care a fost implicat un autocar școlar, ieri, în Chattanooga, Tennessee, au anunțat autoritățile citate de Fox News.

Presa locală scrie că până la 12 copii ar fi murit, însă Departamentul de Pompieri din localitate a refuzat să confirme informația.

Potrivit șefului Poliției Chattanooga, Fred Fletcher, la bordul autobuzului se aflau circa 35 de copii. Douăzeci și trei de pacienti au fost duși la spitalele din zonă, iar șoferul autobuzului colaborează cu forțele de ordine, a adăugat el, scrie romaniatv.net

În vehicul se aflau elevi ai școlii Woodmore Elementary, de la grădiniță până în clasa a cincea. Un martor a povestit că a văzut copii ieșind prin trapa de pe plafonul autobuzului, după accident.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/accident-grav-cu-un-microbuz-scolar-in-sua-cel-putin-6-morti-si-zeci-de-raniti-32181.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/accident-grav-cu-un-microbuz-scolar-in-sua-cel-putin-6-morti-si-zeci-de-raniti-32181-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv