loading…

Un pompier a fost recompensat de conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt cu citarea prin ordin de zi pe unitate după ce, luni, a găsit 1.000 de lei într-un bancomat și apoi a urmărit ca banii să ajungă la persoana care îi pierduse, potrivit reprezentanților instituției.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, a anunțat că pompierul care găsit banii pierduți și i-a înapoiat proprietarului este plutonierul adjutant Marian Miulescu. Banii respectivi erau ai unui bărbat din Drăgănești-Olt care urma să își plătească rata lunară la bancă, scrie Agerpres.

“Luni dimineața, după ce a ieșit de la serviciu, pompierul a mers la un bancomat din municipiul Slatina, zona Steaua, pentru a extrage o sumă de bani. Militarul a găsit în bancomat suma de 1.000 de lei și fără să stea pe gânduri, a mers în sediul băncii unde a solicitat angajaților sucursalei să identifice cine a retras suma de bani respectivă. Bărbatul, din orașul Drăgănești-Olt, a fost sunat de angajații băncii, iar în scurt timp s-a prezentat la sediul sucursalei pentru a-și ridica banii. Acesta i-a mulțumit salvatorului pentru gestul său și a mărturisit că banii reprezentau rata la bancă și că nu mai spera să-i recupereze”, a spus Băsășteanu.

Anul acesta au mai fost recompensați cu citarea prin ordin de zi pe unitate și alți pompieri, care au intervenit, în timpul liber, în acțiuni de salvare a unor persoane.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-pompier-a-fost-recompensat-dupa-ce-a-gasit-1-000-de-lei-si-i-a-inapoiat-32172.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-pompier-a-fost-recompensat-dupa-ce-a-gasit-1-000-de-lei-si-i-a-inapoiat-32172-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv