loading…

Un polițist de la Serviciul Rutier Vâlcea și un angajat de la Primăria Băile Herculane făceau bani din amenzi de circulație pentru care eliberau chitanțe false.

Au fost prinși de ofițerii Direcției Generale Anticorupție și acuzați de înșelăciune, abuz în serviciu și fals.

Anchetatorii au stabilit că pionul principal în operațiune era polițistul. Oprea în trafic șoferii, întocmea acte false și își însușea banii. Îi împărțea cu o angajată a Primăriei Băile Olănești. Aceasta elibera chitanțe false prin care atesta că amenzile au fost încasate de Primărie, potrivit romaniatv.net

În baza acestor documente false, agentul de poliție putea restitui șoferilor certificatele mașinilor și plăcuțele de înmatriculare. Polițistul elibera, în fals, adeverințe prin care atesta că organele de poliție au încasat contravaloarea amenzii.

Într-unul dintre cazuri, agentul nu a făcut cercetări legate de un accident rutier în care o persoană a fost rănită. Abuzurile comise de cei doi au loc de mai bine de un an.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-angajat-al-primariei-si-un-politist-faceau-bani-din-amenzi-cu-chitante-false-32121.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-angajat-al-primariei-si-un-politist-faceau-bani-din-amenzi-cu-chitante-false-32121-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv