Autor:
Andrei Călin
| luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 23 Vizualizari

<!–

–>

Daniel Prodan

Daniel Prodan n-a mai fost comemorat la partida dintre Atletico Madrid și Real Madrid, din cauza unui obicei ciudat al „roș-albilor”.

Meciul dintre Atletico Madrid și Real Madrid, disputat, sâmbătă, ar fi trebuit să fie precedat de un moment de reculegere, dedicat lui Daniel Prodan, fost jucător al „roș-albilor”. Însă, evenimentul n-a mai avut loc, iar explicația ține de un obicei ciudat al oficialilor de pe „Vicente Calderon”. Atletico își comemorează foștii jucători la începutul fiecărui sezon, înaintea primei partide pe care o dispută pe teren propriu.

„Clubul Atletico Madrid are o tradiție de zeci de ani: înaintea primei partide din fiecare nou campionat să îi comemoreze pe cei care dispar de-a lungul unui an. De aceea le era greu să creadă că vor schimba tradiția pe care și publicul o cunoaște. Cu siguranță, se va întâmpla acest lucru. Didi va fi comemorat alături de alți foști fotbaliști sau cunoscuți sau membri din conducerea clubului, care dispar dintre noi pe parcursul unui an”, a anunțat Digi Sport.

Tag-uri:
Daniel Prodan, atletico madrid, real madrid, vicente calderon, comemorat

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului TRADIȚIE CIUDATĂ. Motivul pentru care Daniel Prodan n-a mai fost COMEMORAT la meciul dintre Atletico Madrid și Real Madrid.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/didi-prodan_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/didi-prodan_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Autor: Andrei Călin | luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 23 Vizualizari <!-- --> Daniel Prodan Daniel Prodan n-a mai fost...

Preluat de la EVZ