loading…

Doi polițiști americani au fost împușcați în mașinile de serviciu în două incidente separate care s-au petrecut în Texas și Missouri.

La San Antonio, Texas, un polițist oprise un șofer și tocmai completa o amendă în mașina de serviciu, când o altă mașină a oprit în spatele său. Un bărbat a coborât din ea și l-a împușcat mortal prin geamul mașinii. Agresorul a reușit să fugă și încă este căutat de polițiști, scrie digi24.ro

Câteva ore mai târziu, la St. Louis, un polițist a fost împușcat dintr-o mașină oprită lângă a lui, într-o intersecție, iar agresorul a reușit să fugă. În niciunul dintre cazuri nu se cunoaște motivul atacului.

57 de polițiști americani au fost uciși de la începutul anului, cu 68% mai mulți față de anul anterior. În aceeași perioadă a crescut și numărul americanilor de culoare uciși de polițiști cu sau fără justificare.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/sua-politisti-impuscati-in-masinile-de-serviciu-32112.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/sua-politisti-impuscati-in-masinile-de-serviciu-32112-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv