Autor:
Dodo Romniceanu
| luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 607 Vizualizari

<!–

–>

Zvonurile despre o relaţie ascunsă a lui Russell Crowe cu Terri Irwin, văduva bunului său prieten Steve Irwin, celebrul “vânător de crocodili” australian, dispărut în mod tragic şi prematur în urmă cu zece ani după ce a fost înţepat în piept de o pisică de mare, au fost infirmate categoric, la începutul acestui an, de către reprezentanţii celor doi. Siteul New Idea aruncă însă bomba: nu doar că sunt amorezaţi până peste cap unul de celălalt, Terri şi Russell, ambii 52 de ani, au decis să nu-şi mai ascundă idila, plănuind chiar să-şi oficializeze relaţia în viitorul apropiat.

New Idea citează o sursă din anturajul lui Terri Irwin care declară că “sunt împreună de multă vreme şi s-au convins cu timpul că sunt extrem de compatibili”. Aceeaşi sursă a mai precizat că cei doi iubiţi ar intenţiona să-şi oficializeze relaţia, printr-o nuntă discretă şi simplă, cel mai probabil în 2018.

Un reprezentant al Australian Zoo, contactat de Daily Mail, s-a amuzat copios la aflarea acestor informaţii precizând că Terrri şi Russell nu formează un cuplu şi nu se pune probleme ca aceştia să oficializeze ceva ce nu există.

Acelaşi site New Idea relata în luna mai, citând surse din anturajul actorului, că cei doi simt o atracţie irezistibilă unul pentru altul şi că nu îşi mai pot nega sentimentele. Zvonurile fuseseră alimentate şi de prezenţa “Galdiatorului”, pe jumătate dezbrăcat, în vila familiei Irwin.

Tot purtătorii de cuvânt de la Australian Zoo au infirmat însă şi acele speculaţii. “Russell Crowe este un vechi prieten al familiei Irwin şi din această cauză se tot spune, de ani buni, că ar fi implicat într-o relaţie cu Terri, dar nici vorbă de aşa ceva”, au spus cei de la Australian Zoo, grădina zoologică australiană înfiinţată de Steve Irwin şi moştenită de familia sa.

Tag-uri:
Steve Irwin, Terri Irwin Russell Crowe, Russell Crowe iubita, New Idea, Terri Irwin, Australian Zoo, Daily Mail, Russell Crowe

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steve Irwin se răsuceşte în mormânt. Văduva sa şi-a găsit fericirea în braţele celui mai bun prieten al său, un CELEBRU ACTOR de la Hollywood | GALERIE FOTO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/russell-crowe-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/russell-crowe-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 607 Vizualizari <!-- --> Zvonurile despre o relaţie ascunsă a lui...

Preluat de la EVZ