loading…

O femeie din Sibiu este audiată, astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție, după ce și-a înjunghiat soțul, în urma unei discuții aprinse cu acesta, în Piața Mare din oraș, după comiterea faptei, aceasta fugind și fiind prinsă de polițiștii locali.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Lazăr, la sediul IPJ Sibiu este audiată o femeie care este suspecta principală într-o faptă de violență, comisă în Piața Mare din Sibiu, aceasta fiind adusă de polițiștii locali, conform Mediafax.

“A fost adusă o femeie care, se pare, și-ar fi înjunghiat fostul soț în Piața Mare din Sibiu, apoi ar fi fugit. Aceasta a fost adusă la sediul IPJ Sibiu pentru audieri de polițiștii locali, care au prins-o pe femeie după comiterea faptei”, a declarat, astăzi, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Reprezentanți ai Poliției Locale din Sibiu au declarat pentru Mediafax. că oamenii legii au găsit victima căzută, înjunghiată, și au primit informații că agresoarea ar fi fugit, aceasta fiind prinsă la câteva străzi distanță de Piața Mare.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că bărbatul a fost dus cu o ambulanță SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, cu o plagă prin înjunghiere la mâna stângă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/scene-sangeroase-in-piata-un-barbat-a-fost-injunghiat-de-sotie-32170.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/scene-sangeroase-in-piata-un-barbat-a-fost-injunghiat-de-sotie-32170-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv