loading…

Un profesor de la Universitatea Petrol Gaze din Ploiești este anchetat pentru luare de mită, după ce ar fi trimis mai mulți studenți să cumpere, în schimbul promovării examenelor, bonuri de combustibil de la o benzinărie din Ploiești pe care le folosea pentru alimentarea mașinii sale.

Potrivit unor surse judiciare, lucrătorii DGA și procurorii au făcut, în această dimineață, percheziții la domiciliul profesorului care predă Utilaje pentru transportul și depozitarea hidrocarburilor în cadrul Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică, de la Universitatea Petrol Gaze din Ploiești, notează Mediafax.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că profesorul universitar ar fi cerut studenților bani pentru promovarea examenelor, însă banii nu era încasați cash. Profesorul s-ar fi folosit de o firmă pe care o deține și îi trimitea pe studenți să achiziționeze, fără împuternicire, bonuri de combustibil de la o benzinărie din Ploiești, în valoare de câte 200-250 de lei. Ulterior, profesorul universitar folosea bonurile pentru a-și alimenta autoturismul personal.

Profesorul este acum anchetat pentru luare de mită și evaziune fiscal, fiind adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova pentru audieri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/profesor-de-la-universitatea-petrol-gaze-din-ploiesti-anchetat-pentru-luare-de-mita-32147.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/profesor-de-la-universitatea-petrol-gaze-din-ploiesti-anchetat-pentru-luare-de-mita-32147-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv