Autor:
Melania Stoica
| luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 6 Vizualizari

<!–

–>

Papa Francisc

Papa Francisc a anunțat, luni, că preoții vor putea acorda permanent iertarea pentru păcatul avortului, nu doar pentru perioada cât a durat Anul Jubileului Milostivirii, care s-a încheiat în data de 20 noiembrie, informează Agerpres.

Papa Francisc a redactat o scrisoare apostolică după încheierea Jubileului Extraordinar al Milostivirii, în care îi sfătuiește pe catolici să continue această perioadă de milostivire, reconciliere și iertare. 

“Avortul este un păcat grav pentru că pune capăt unei vieți nevinovate. Dar nu există păcat pe care milostenia lui Dumnezeu să nu-l ajungă și să nu-l distrugă acolo unde găsește un suflet pocăit care vrea să se împace cu Tatăl. Prin urmare fiecare preot să fie călăuză, sprijin și ușurare pentru a-i însoți pe cei care s-au pocăit pe drumul lor spre împăcare”, a transmis Papa. 

În religia catolică, avortul este considerat ca fiind un păcat grav, iar până acum  nu se putea acorda iertarea pentru acest păcat, decât cu autorizarea episcopului sau chiar a pontifului.

Tag-uri:
avort, papa francisc, iertarea pacatelor, religie catolica, pacate, doctrine

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Papa Francisc a ANUNȚAT preoții catolici că pot acorda IERTAREA PERMANENTĂ pentru păcatul avortului .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/papa-2-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/papa-2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Melania Stoica | luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 6 Vizualizari <!-- --> Papa Francisc Papa Francisc a anunțat, luni, ...

Preluat de la EVZ