Autor:
Ionel Dancu
| luni, 21 noiembrie 2016 | 1 Comentarii
| 239 Vizualizari

<!–

–>

Candidatul USR la Camera Deputaţilor în judeţul Teleorman, Şerban Marinescu, a publicat o scrisoare deschisă către preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

“Liviu, oamenilor le e frica de tine. Au ajuns din nou ca pe timpul lui Ceaușescu să le fie frică să vorbească sincer și deschis despre ceea ce cred. Toți ne zic cât de hoț ești tu și PSD-istii tăi dar încet, ascuns, de frică să nu îi audă alții. Ăsta e rezultatul deceniilor de conducerea a ta și a PSD-ului: sărăcie și frică”, spune candidatul USR.

“De mai bine de 26 de ani județul e la fel, problemele sunt aceleași. E clar că soluțiile PSD, oricare ar fi ele, n-au mers. Oricine poate vedea realitatea: tu și partidul pe care-l conduci nu aveți competența să le rezolvati. PSD-ul știe doar să asfalteze pe acolo pe unde trece baronul. Și din pacate nu treci prin tot județul”, mai spune Şerban Marinescu.

Liviu, ești mai în vârstă decât mine. Eu îi respect pe cei mai în vârstă. Am vazut mulți în județul Teleorman. Le respect suferința și o înțeleg. La tine, însă, nu am ce să respect. Anii pe care îi ai i-ai folosit ca să înveți mai bine cum se cheltuie banul public în interes propriu. Nu înțelegi nimic din ce înseamnă a fi reprezentant al județului. Nu meriți votul acestor oameni. Nu o spun eu. O spun cei cu care m-am întâlnit în județul pe care l-ai păstorit atâta vreme. Ar trebui să știi că acest județ e unul dintre cele mai sărace județe din țară. Județul din care tinerii pleacă pentru că s-au săturat de domnia ta nesfârșită. Județul unde au mai rămas doar bătrânii acasă. Cei a căror speranță pentru mai bine ai încercat să o stingi tu, puțin câte puțin, în toți acești ani. Sigur îi știi și pe aceștia. Sunt cei pe care, cu atâta neînțeleasă răutate, îi amintești în discursurile tale goale de adevăruri dar pline de strălucirea ascunsă a banilor furați atâta vreme.

Am o veste pentru tine, Liviu. Acestor oameni le-a mai rămas o rază de speranța pe care nu ai cum să le-o iei. Ei au înțeles că merită să speri că se poate trăi mai bine. Ei sunt cei care nu te vor vota pentru că ei au reușit să vadă ceea ce tu refuzi să vezi. Ei au înțeles că Teleormanul nu este moșia ta. Ei vor prosperitate, locuri de muncă, cinste și respect. Iar tu nu poti sa le dai nimic din astea. Mai bine te duci acasă și votezi și tu USR așa cum o vor face mulți dintre cei care vor veni la vot pe 11 decembrie. Dacă mai ai și tu vreo speranță”, a mai scris el.

Liviu Dragnea a fost prefect de Teleorman (1996-2000), preşedinte al Consiliului Judeţean (2002-2012), deputat de Teleorman (2012-prezent) şi deschide lista candidaţilor PSD pentru Camera Deputaţilor în acelaşi judeţ.

Tag-uri:
dragnea, usr, teleorman, serban marinescu, scrisoare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Dragnea, umilit în Teleorman de un candidat USR.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/serban-marinescu-usr-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/serban-marinescu-usr-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | luni, 21 noiembrie 2016 | 1 Comentarii | 239 Vizualizari <!-- --> Candidatul USR la Camera Deputaţilor în judeţul...

Preluat de la EVZ