Autor:
Melania Stoica
| luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 114 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost prezent, luni seară, la B1 TV, unde i-a răspuns premierului Dacian Cioloș, după ce acesta a postat un mesaj pe Facebook prin care l-a asigurat pe liderul PSD că alegerile parlamentare din decembrie vor fi corecte și că ”acest guvern face tot ce-i stă în putere pentru a limita la maxim posibilitățile de fraudare a procesului electoral”.

”A picat prost! În contextul electoral a picat prost această acțiune, dar nu fac eu programul Parchetelor. Ne-am exprimat îngrijorări și nu numai eu, pentru că la AEP nu mai există un șef. Ce am cerut eu public, am cerut pentru toate partidele, nu doar pentru PSD și îmi mențin solicitările.

Mi-am exprimat îndoieli în ceea ce privește corectitudinea Guvernului, a ministrului de Interne. Trebuie să spunem că încă de când au ajuns în Guvern au vrut să-l schimbe pe Tobă și până la urmă au reușit. Cu plagiat, neplagiat, cu urmărire penală, fără urmărire penală au reușit să-l schimbe, un lucru dorit de Dacian Cioloș, care și-a asumat acest obiectiv”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD l-a caracterizat, în cadrul aceleiași emisiuni, pe Dacian Cioloș ca fiind un ”om duplicitar” și mincinos.

”Nu nu vreau să intru în dialog pe Facebook cu Dacian Cioloș, dar văd tratează cu ironie un subiect atât de important precum alegerile. Îmi cereți să am încredere în Dacian Cioloș? Eu nu mai am încredere! Este un om duplicitar, un om care a promis că rămâne în afara jocului politic și ne-a mințit pe toți.

Ceea ce postează Dacian Cioloș pe Facebook nu mă interesează, dar mă uit că domnul Muhuleț, cu totul întâmplător PNL, a rămas șef la AEP. Cred că era PNL și a fost la propunerea lui Traian Băsescu. Înainte să plece doamna Pătru l-a desemnat pe domnul Muhuleț drept succesor”, a transmis liderul PSD.


Dacian Cioloş, despre suspiciunile lui Liviu Dragnea legate de FRAUDAREA ALEGERILOR: “Aveţi tendinţa să SĂDIŢI TEAMA în sufletul oamenilor. Îndrăzniți să credeți și dumneavoastră, domnule Dragnea”

Tag-uri:
Liviu Dragnea, Dacian ciolos, psd, alegeri parlamentare, fraudarea alegerilor, aep, facebook

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Dragnea îi RĂSPUNDE lui Dacian Cioloș, după ce acesta l-a IRONIZAT pe Facebook: ”Este un om duplicitar, un om care a promis că rămâne în afara jocului politic și ne-a mințit pe toți”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/liviu-dragnea-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/liviu-dragnea-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Melania Stoica | luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 114 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea Liviu Dragnea a fost prezent, luni...

Preluat de la EVZ