loading…

Polițiștii de frontieră din Calafat au prins o filipineză care intenționa să intre ilegal în România, ascunsă în cabina unui automarfar condus de soțul ei, un cetățean german, citând un comunicat al Poliției de Frontieră.

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat, ieri, pentru a intra în țară, cetățeanul german E.U., în vârstă de 52 de ani, la volanul unui automarfar înmatriculat în Bulgaria.

Polițiștii de frontieră români și bulgari au găsit în cabină, ascunsă sub o pătură pe patul de odihnă al șoferului, o femeie, Lealiza C., în vârstă de 46 de ani, cetățean filipinez, scrie Mediafax.

Cu ocazia studierii documentelor descoperite asupra acesteia, s-a constatat faptul că cetățeana filipineză are pașaportul expirat, este soția cetățeanului german care conducea automarfarul TIR și nu îndeplinea condițiile legale de intrare în România.

Conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, persoanele în cauză și mijlocul de transport au fost preluate de Poliția de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun, arată Poliția de Frontieră.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/filipineza-care-voia-sa-intre-ilegal-in-romania-ascunsa-in-cabina-unui-tir-condus-de-sotul-ei-32144.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/filipineza-care-voia-sa-intre-ilegal-in-romania-ascunsa-in-cabina-unui-tir-condus-de-sotul-ei-32144-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv