Autor:
Melania Stoica
| luni, 21 noiembrie 2016 | 1 Comentarii
| 35 Vizualizari

<!–

–>

Recep Erdogan și Barack Obama

Recep Tayyip Erdogan s-a declarat dezamăgit de atitudinea administrației de la Washington față de Turcia pe perioada mandatelor lui Barack Obama, informează Hotnews.

Președintele turc a transmis că Washingtonul nu a tratat cu seriozitate amenințările cu care s-a confruntat Turcia, inclusiv față de conflictul din Siria și afluxul de refugiați. 

“Am abordat aceste chestiuni, le-am discutat cu președintele Barack Obama și cu vicepreședintele Joseph Biden. Au ratat oportunități de a trata aceste teme cu seriozitate. Iar acest lucru ne deranjează. Vreau să fiu foarte sincer în declarații: nu aș spune adevărul dacă aș afirma că nu sunt dezamăgit, pentru că sunt dezamăgit”, a transmis liderul turc.

Relațiile dintre SUA și Turcia s-au deteriorat după lovitura de stat eșuată din iulie, după ce Erdogan a criticat SUA că a refuzat să-l extrădeze pe clericul musulman, Fethullah Gulen, care ar fi plănuit pluciul. 

Tag-uri:
Recep Erdogan, barack obama, washington, turcia, fethullah gulen, sua, relatii, lovitura de stat

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Erdogan s-a declarat DEZAMĂGIT de administrația OBAMA: ”Nu aș spune adevărul dacă aș afirma că nu sunt dezamăgit”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/obama_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/obama_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Melania Stoica | luni, 21 noiembrie 2016 | 1 Comentarii | 35 Vizualizari <!-- --> Recep Erdogan și Barack Obama Recep Tayyip Erdogan...

Preluat de la EVZ