Autor:
Antonia Hendrik
| luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 3 Vizualizari

<!–

–>

Elena Udrea invitată în studiolul B1 TV a făcut câteva declaraţii despre proaspetele evenimente desfăşurate la DNA în cazul dosarului Microsoft dar şi despre alte subiecte la zi.

Întrebată ce părere are despre redeschiderea dosarului Microsoft, deputatul Elena Udrea, a răspuns:” Este curios faptul ca DNA a redeschis dosarul Microsoft 2 tocmai în campania electorală. Este cert că sunt vizaţi foşti miniştri PSD.

DNA face presiuni întro anumita zonă a politicii româneşti. Avem toate motivele să credem că DNA demobilizeată electoratul dar si clasa politică. Observ că  DNA devine jucătorul nr 1 pe scena politică, o face cu o direcţie bine stabilită, favorizând partidul lui Iohannis.

O altă concluzia este că DNA  urmăreşte doar intersul firmelor străine, defavorizând pe cele româneşti.

Ce a răspuns legat de campania PSD şi guvernul Cioloş: “Liviu Dragnea avea ocazia să nu voteze acest guvern incompetent.  Aş fi vrut sa aflu mai multe despre acciza la combustibil din partea PSD, banii respectivi  ar fi trebuit să meargă în infrastructură. Dar, nici acum  nu ştim nimic despre ce s-a întâmplat cu ei.

În ceea ce priveşte PNL pot spune că nu are nevoie sa facă campanie deoarece i-o face DNA.

Ca fost ministru care am adus aproximativ un 1 miliard de euro în România,  Cioloş nu a adus nici măcar un euro, în acest context afirm că este un guvern incompetent”.

Întrebată despre temele de campanie Elena Udrea a răspuns:” un control parlamentar asupra serviciilor secrete este necesar dar nimeni nu a avut curajul să dezbată acest subiect. Îmi doresc o singură funcţie:  preşedintele comisiei de control SRI.

Avem nevoie de o lege a lobby-ului pentru că aşa cum am mai afirmat, avem senzaţia  că firmele străine sunt susţinute iar  cele româneşti duse în faliment cu bună ştiinţă, iar noi rămânem păgubiţi şi  frustraţi”.

O altă temă de campanie  despre care a vorbit este separarea puterilor în stat, “avem nevoie de aşa ceva”, a mai afirmat deputatul Udrea.

La întrebarea moderatorului dacă are vreo datorie faţă de PMP, Elena Udrea a precizat:“Nu datorez nimic PMP-ului, partidul da (…) să nu uităm scorul de la europarlamentare când eu eram preşedintele PMP

Ne-am separat, dar voi vota cu Băsescu prim-ministru şi îl voi susţine permanent, menţionând faptul că nu se va ma voi întoarce în PMP niciodată… “rămân  independent, o să am un discurs politic independent  faţă de toate partidele.

Tag-uri:
Elena Udrea, emisiunea B1TV, voi susţine premier Băsescu, nu revin în PMP, ei au datorie morală, nu eu, presedintele comisiei SRI, independent, DNA, legea lobby-ului, necesară, separarea puterilor în stat

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea: ” Voi vota cu Băsescu prim-ministru”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/udrea-basescu-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/udrea-basescu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Antonia Hendrik | luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 3 Vizualizari <!-- --> Elena Udrea invitată în studiolul B1 TV...

Preluat de la EVZ