Autor:
Simona Stupar
| luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

<!–

–>

Mitt Romney, în alegerile prezidențiale, contra lui Obama, în 2012

Vicepreședintele american ales Mike Pence a confirmat că Mitt Romney ar putea fi numit în funcția de secretar de Stat, numele lui fiind pe o listă scurtă, alături de alți candidați.

Declarația, făcută într-un interviu la Fox News, vine după ce președintele ales Donald Trump s-a întâlnt cu Romney, un republican care l-a criticat în timpul campaniei electorale.

Au existat speculații că au fost discutată posibilitatea de a ocupa funcția de șef al diplomației. Niciunul dintre cei doi oficiali nu a dat detalii despre întrevederea lor de sâmbătă, Romney doar a spus că a „au fost discutate multe subiecte”, scrie BBC.

Romney, care a avut o campanie fără succes împotriva lui Obama în 2012, l-a întâlnit pe Trump, la cursul de golf al lui Trump din Bedminster, New Jersey.

„A fost un schimb deschis și substanțial de idei și știu că el este luat în considerare pentru postul de secretar de Stat, alături de alți americani distinși”, a spus Pence pentru Fox News.

În martie, în timpul alegerilor primare din Partidul republican, Romney a spus că Trump „nu are nici temperamentul, nici judecata pentru a fi președinte”, acuzându-l de migonism și lipsă de onestitate. „Speranțele pentru un viitor prosper și sigur sunt mult diminuate”, dacă Trump va fi nominalizat de republicani, a spus el.

Atunci, Trump a răspuns, ironizându-l pe Romney și numindu-l „un candidat eșuat și un artist sufocat”. Mass-media americană a sugerat că postul de șef al diplomației ar putea fi „liber” deocamdată, și că Romney ar urma să-l preia.

În trecut, Mitt Romney a avut poziții mult mai dure față de Rusia decât cele adoptate de Donald Trump.

Trump nu se înmoaie: se anunță o guvernare conservatoare dură

Până acum, Trump și-a ales membri ai Guvernului, mulți dintre ei destul de cotnroversați.

Tag-uri:
Mike Pence, Mitt Romney, Donald Trump, New Jersey, Fox News, mitt romney, sua, alegeri prezidentiale, secretar de stat, guvern, republicani, donald trump

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DONALD TRUMP își alege miniștrii. Cine ar putea fi șeful DIPLOMAȚIEI americane.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/romney_08-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/romney_08-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAmerica
Autor: Simona Stupar | luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari <!-- --> Mitt Romney, în alegerile prezidențiale, contra lui Obama,...

Preluat de la EVZ