Autor:
Daniel Teodoreanu
| luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 468 Vizualizari

<!–

–>

Cu adevărat ciudat.

Cine crede că a văzut multe ciudăţenii în această viaţă, trebuie să se pregătească pentru încă o serie, ai cărui eroi fac lucruri cu adevărat nebuneşti.

Şi dacă le-ar face în intimitate, ar mai fi cum ar mai fi, dar mulţi dintre ei le fac în spaţiul public, unde şochează din cauza ideilor năstruşnice.

Alături de episoade inedite, printre care putem aminti cântatul la saxofon pentru satisfacţia unor găini, flotările cu un cuţit deasupra abodmenului sau pupatul vasului de toaletă, mai sunt şi altele în care sunt implicate şi multe acţiuni ale unor animale.

Ca şi cum nu ar fi fost suficiente toate acestea, şi natura joacă un rol important în ordinea ciudăţeniilor din galeria foto care a devenit virală imediat după prima publicare.

Ceea ce veţi vedea va rămâne multă vreme în memoria dumneavoastră. Garantat.

Sursă foto: klyker.com

ALTE GALERII FOTO SPECTACULOASE ŞI UIMITOARE:

SĂRĂCIA I-A FĂCUT SĂ INVENTEZE cele mai ciudate OBIECTE din istoria omenirii. Duşuri, VASE DE TOALETĂ, tobogane sau GRĂTARE din alte lumi l Foto galerie

Tag-uri:
ciudat, ciudatenii, ciudati, click

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CU ADEVĂRAT CIUDAT. Click după click, TE UIŢI LA GROZĂVIILE pe care le fac ŞI ÎŢI STĂ MINTEA-N LOC l Foto galerie.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cu-adevarat-ciudat-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cu-adevarat-ciudat-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 21 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 468 Vizualizari <!-- --> Cu adevarat ciudat Cu adevărat ciudat.Cine crede...

Preluat de la EVZ