loading…

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață pe drumurile din județele Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud și Harghita, iar pe A1, între kilometrii 309 și 369 (Sebeș – Deva), vizibilitatea scade sub 50 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

În centrul țării, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață. Pentru județele Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud și Harghita, Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări nowcasting cu cod galben referitoare la acest fenomen. Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanța în mers între autovehicule, să nu se angajeze în depășiri riscante, iar când vizibilitatea este foarte scăzută să folosească luminile de ceață împreună cu cele de întâlnire”, potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliției Române, potrivit Mediafax.

Totodată, pe Autostrada 1, pe tronsonul Cunța – Sebeș – Deva, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață. Între kilometrii 292 și 309 (Cunța – Sebeș) vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri, iar între 309 și 369 (Sebeș – Deva) scade sub 50 de metri.

Pentru județul Sibiu, meteorologii au emis o atenționare nowcasting cod galben de vânt puternic, valabilă până la ora 09.00.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cod-galben-de-ceata-pe-drumurile-din-mai-multe-judete-vizibilitatea-scade-si-sub-50-de-metri-32111.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cod-galben-de-ceata-pe-drumurile-din-mai-multe-judete-vizibilitatea-scade-si-sub-50-de-metri-32111-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv