loading…

Eduard Gutknecht, boxerul german de origine kazahă care a suferit un hematom cerebral în cursul unui meci disputat vineri, la Wembley Arena din Londra, a fost plasat în comă artificială, anunță presa germană.

Eduard Gutknecht, 34 ani, a leșinat în vestiar după lupta cu britanicul George Groves, fiind transportat la spital, unde a fost supus imediat unei intervenții chirurgicale.

A fost plasat în comă artificială. Este normal în astfel de operații”, a explicat președintele federației boxerilor profesioniști germani (BDB), Thomas Putz, într-o declarație acordată agenției SID, potrivit romaniatv.net

Eduard Gutknecht a fost dominat cu autoritate de George Groves, declarat învingător la puncte în unanimitate (119-109, 119-109 și 119-110). Germanul suferit o leziune în jurul ochiului stâng, în repriza a 9-a. Conștient încă în momentul verdictului, învinsului i s-a făcut rău ulterior, la vestiare.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/boxer-german-in-coma-artificiala-dupa-un-meci-disputat-la-londra-32122.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/boxer-german-in-coma-artificiala-dupa-un-meci-disputat-la-londra-32122-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv