loading…

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din Cugir a fost rănit grav, în această dimineața, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, după o explozie în apartamentul în care locuia, provocată în urma acumulărilor de gaze.

Potrivit primului apel la 112, efectuat de un cetățean din același bloc de locuințe, victima ar fi intrat cu țigara aprinsă în apartament, moment în care s-a produs explozia, a declarat, colonel Gabriel Hirean, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, scrie Mediafax.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost rănit grav, având arsuri de gradul I și II pe 30% din suprafața corpului, majoritatea la nivelul feței și mâinilor.

La fața locului se află reprezentanți ai E.on. Gaz care cercetează împrejurările în care s-a produs explozia. Alimentarea cu gaz e oprită și nu s-a impus ca ceilalți locuitori din bloc să fie evacuați. În cel mai scurt timp se va repune alimentarea cu gaz”, a declarat colonel Gabriel Hirean.

În urma deflagrației, ușa apartamentului a sărit, iar mai multe geamuri s-au spart.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar bărbatul se afla singur în locuință.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/batran-la-spital-grav-ranit-in-urma-unei-explozii-in-apartament-32126.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/batran-la-spital-grav-ranit-in-urma-unei-explozii-in-apartament-32126-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv