loading…

Autoritatea pentru siguranță alimentară din Ungaria a ordonat sacrificarea a mii de păsări din cauza descoperii unor focare de gripă aviară în sudul Ungariei, potrivit MTI.

Focarele de gripă aviară au fost descoperite în localitățile Bugac și Kiskunmajsa, situate în sudul Ungariei, scrie Mediafax.

Autoritatea pentru siguranță alimentară din Ungaria a dispus intensificarea la nivel național a monitorizării stării de sănătate a efectivelor de păsări și a controalelor privind aplicarea cerințelor de biosecuritate în fermele de păsări și gospodării.

Proprietarii păsărilor sacrificate vor fi primi compensații din partea statului.

Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO) a avertizat în privința riscului infectării păsărilor cu tulpina de gripă aviară H5N8, până în primăvara lui 2017.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/alerta-de-gripa-aviara-in-ungaria-autoritatea-pentru-siguranta-alimentara-a-ordonat-sacrificarea-a-mii-de-pasari-32120.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/alerta-de-gripa-aviara-in-ungaria-autoritatea-pentru-siguranta-alimentara-a-ordonat-sacrificarea-a-mii-de-pasari-32120-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv