loading…

Un pieton care traversa, în această dimineață, neregulamentar pe DN Centura București, a fost lovit mortal de un autoturism, traficul în zona Otopeni fiind deviat, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Ilfov.

Accidentul a avut loc pe Șoseaua de Centură a Capitalei, în zona Otopeni.

Un pieton care încerca să traverseze prin loc nepermis pe DN Centura București a fost lovit, în această dimineață, de un autoturism. Sesizarea a fost primită la ora 09.20, scrie Mediafax.

În județul Ilfov, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe DN Centura București, în zona Otopeni, pe sensul de mers Tunari – Otopeni, din cauza unui accident rutier. Pentru că una dintre benzi este blocată, îi sfătuim pe conducătorii auto să se încadreze pe cea deschisă prin manevra de tip «fermoar»“, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/accident-rutier-un-pieton-care-traversa-neregulamentar-a-fost-lovit-mortal-32129.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/accident-rutier-un-pieton-care-traversa-neregulamentar-a-fost-lovit-mortal-32129-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv