Autor:
Iasmina Ardelean
| duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Vasile Dîncu

Invitat în emisiunea “În faţa ta” de la Digi24, Vasile Dîncu a discutat despre problemele cu care se confruntă România şi despre descentralizare.

În privinţa sistemului sănătăţii, Dîncu a declarat că acesta este un sistem bolav: “Sistemul de săntate este unul special, am schimbat 19 miniştri din 1990 încoace. Marile decizii se iau de către ministru, în foarte multe ministere nu se mai face asta. Aici, era o centralizare excesivă. Vlad Voiculescu a găsit un haos, sistemul de magement general al sănătăţii noastre este bolnav şi excesiv cuprins de insule de autoritate.” 

Descentralizarea a fost un alt subiect abordat în emisiune: “Este vorba de a respecta un proiect al schimbării, locul unde se iau cele mai multe decizii, de a construi un inel între administraţia centrală şi cea locală.” 

Vasile Dîncu a vorbit şi despre oamenii de afaceri care, în opinia sa, ar trebui implicaţi mai mult în procesul de guvernare. “Oamenii de afaceri ar trebui să facă parte mai mult din guverne. Antreprenorii ştiu ce este cost şi ce este investiţie. În fond, viaţa noastră are nevoie de previzibilitate şi de o gândire a eficienţei cu care ne desfăşurăm activitatea.” 

“Cea mai proastă reformă e prin tăierea costurilor.”, a concluzionat Vasile Dîncu. 

Tag-uri:
vasile dincu, reforma, taiere, costuri, sanatate, bolav, Vlad Voiculescu, descentralizare, emisiune, proiect, schimbare, decizie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Dîncu: “Cea mai proastă reformă e prin tăierea costurilor”!.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/07-dincu-nd-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/07-dincu-nd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Vasile Dîncu Invitat în emisiunea 'În faţa ta'...

Preluat de la EVZ