Autor:
Larisa Ciută
| duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 37 Vizualizari

<!–

–>

Inspectorii ANAF au fost implicați într-un scandal de pomină care a avut loc în Piața Centrală din Bacău. Vânzătorii au fost cei care au escaladat conflictul, supărați din cauza controalelor.

ANAF a fost implicat într-o altercație care a durat câteva ore. Controlul inspectorilor de la ANAF, din piața centrală din Bacău, s-a terminat cu un scandal iscat de vânzătorii supărați. Oamenii au declarat că disputa a început după ce funcționarii publici au început să arunce cu mai multe cutii goale în ei și să-i la întrebări nemotivat. După ce atmosfera s-a încins, la fața locului a fost chemat un echipaj de poliție, pentru a istaura liniștea.

Cu toate astea, nici la venirea autorităților vânzătorii nu s-au calmat și au refuzat să colaboreze în vreun fel, ba chiar au început să devină violenți.

Până la urmă, inspectorii ANAF au părăsit locul. Întreaga scenă a fost filmată de către inspectori, care le-au promis comercianților că vor avea probleme din cauza comportamentului lor,  scrie bacau.net.

Tag-uri:
ANAF, ANAF bataie, ANAF scandal, anaf bataie piata centrala, piata centrala anaf, ANAF Bacau, bacau, control anaf bacau

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SCANDAL de PROPORȚII între inspectorii ANAF și vânzători. S-au luat la BĂTAIE în piață | VIDEO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/anaf-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/anaf-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Larisa Ciută | duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 37 Vizualizari <!-- --> Inspectorii ANAF au fost implicați într-un scandal...

Preluat de la EVZ