Autor:
Iasmina Ardelean
| duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Plenul Camerei Deputaţilor

Ţara noastră conduce în clasamentul modificărilor legislative în ceea ce priveşte mediul de afaceri şi cel al serviciilor.

România conduce clasamentul modificărilor legislative cu impact în afaceri pentru al treilea an la rând, potrivit digi24.ro.

Mai bine de un sfert din modificările făcute în 6 ţări din Europa Centrală şi de Est sunt la noi în România. De la 1 august 2015 şi până la 1 august 2016 au fost trecute 299 de acte normative, arată un studiu Grayling, iar cele mai multe au ţintit către sectorul financiar şi cel al serviciilor.

În România mai bine de jumătate din modificările care afectează mediul de afaceri sunt făcute prin ordonanţe de urgenţă.

Ponderea, de 52%, este ce-i drept în scădere comparativ cu anul anterior, însă ordonanţa de urgenţă e în continuare mult mai răspândită la noi decât în restul regiunii.

În Europa Centrală şi de Est în medie 18% din schimbările legislative care afectează mediul de afaceri sunt adoptate prin procedura extraordinară.

Cehia şi Slovacia însă au adoptat toate legile prin procedura standard.

Tag-uri:
conduce, legi, schimbare, modificare, afaceri, servicii, legislativ, procedura, Europa, România

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului România este campioană la schimbat legi!.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/07-parlament-rzv-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/07-parlament-rzv-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Plenul Camerei Deputaţilor Ţara noastră conduce în clasamentul...

Preluat de la EVZ