Autor:
Antonia Hendrik
| duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Gigi Becali a fost foarte impresionat de povestea dramatică a Ioanei Condea, tânăra care a plecat la muncă în Germania și a fost bătută cu bestialitate de un proxenet, motiv pentru care a decis să o ajute pe mama acesteia să-și revadă fiica. Milionarul s-a oferit să-i plătească mamei transportul dus-întors fiindcă aceasta nu are posibilități financiare.

Mama tinerei, Grațiela Condea, s-a arătat foarte recunoscătoare pentru gestul promis de Gigi Becali, acesta fiind ultima ei speranță de a-și vedea fiica. Totuși, mama Ioanei ar mai avea o rugăminte.

“Îi mulţumesc domnului Becali, dar aş avea o rugăminte, dacă se poate să nu merg cu avionul, aş vrea să mă însoţească o rudă, aşa cum s-a mai întâmplat când am fost la Ioana, să ne ducem cu maşina, pentru că am nişte probleme de sănătate. Drumul costă în jur de 500 de euro”, a spus Grațiela Condea, relatează b1.ro.

Femeia își dorea foarte mult să ajungă în Germania la fiica ei și fiindcă situația financiară nu îi permitea acest lucru, a hotărât să apeleze la Gigi Becali. “Ştiu că domnul Becali are un suflet mare şi a ajutat mulţi oameni. Nu cer nimic pentru mine, îl rog pe Gigi Becali să mă ajute, dacă poate, cu banii de drum ca să ajung în Germania”, a spus aceasta.

Milionarul a fost cât se poate de receptiv și a hotărât să o ajute pe femeie. “Îi voi asigura transportul dus-întors, o voi ajuta pe această femeie să ajungă în Germania, pentru a-şi putea vedea fiica’’, a spus Gigi Becali.

Tag-uri:
Becali, ajuror, rugăminte, mama, Grațiela Condea, costuri drum, Germania, mama tinerei mutilate, bătută, proxenet

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reacția mamei tinerei mutilate în Germania, după ce Gigi Becali s-a oferit să o ajute: “Îi mulţumesc, dar aş mai avea o rugăminte…”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/becali-ajutor-germania-romanca-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/becali-ajutor-germania-romanca-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Antonia Hendrik | duminică, 20 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Gigi Becali a fost foarte impresionat de...

Preluat de la EVZ